Trash the Dress

fotograf til trash the dress

Trash the dress fotografering

Trash the dress handler som ordet siger om at lave billeder af bruden eller brudeparret efter brylluppet, hvor der ikke tages meget hensyn til brudekjolen eller tøjet. Der fokuseres på at lave spændende og flotte billeder i anerledes og kreative omgivelser.

En dag sammen med en kreativ fotograf hvor trash the dress er temaet, kan ofte give mange flotte og anderledes fotos. Billeder der er sjove at have når man bliver gamle. Trash the dress planlægges ofte at foregå i skoven, ved vandet eller i en gammel fabriksbygning etc.

Trash the dress fotografering er mere og mere brugt i Danmark. Også selvom om danskere er kedelige og ikke tør bevæge sig så meget udenfor de grå etablerede masser. For vi skal jo helst ikke falde for meget udenfor , og “hvad vil naboen mon ikke tænke”. Så sker der heldigvis mere og mere indenfor denne gren af fotografiet.

trash the dress

Venligst udlånt af Voresstoredag.dk

Trash the dress fænomenet

Trash the dress og boudoir fotografiering er blevet mere og mere populære i skandinavien. Morgengaven til gommen med sexede boudoir billeder og spændende trash the dress billeder efter vielsen.

Er i friske og vil i gerne prøve noget andet end blot at være en af mange, så prøv at overveje trash the dress fotografering. I vil elsker billederne efterfølgende. Og elske jer selv for at have prøvet det.

Trash the dress billeder, giver jer mulighed for at brude med de klassiske bryllupsbilleder og få noget på væggen i faktisk gider kigge på efter jeres bryllup 🙂

trash the dress fotografering

Venligst udlånt af Voresstoredag.dk