Bryllupsfotografering

Lyngby Kirke bryllup

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er fotografering af aktiviteter vedrørende bryllupper. Det omfatter fotografier af par før ægteskabet (for meddelelser, portræt displays, eller takkekort) samt dækning af brylluppet og modtagelse (undertiden benævnt bryllup morgenmad i ikke-amerikanske lande). Det er en stor gren af ​​kommerciel fotografering, støtte mange specialister.

teknologien

Ligesom teknologien af ​​selve fotografering, har den praksis bryllupsfotografering udviklet sig og vokset siden opfindelsen af ​​den fotografiske kunstform i 1826 af Joseph Nicéphore Niépce. [1] [ikke i citation givet] Faktisk en tidlig fotografi, indspillet omkring 14 år efter den kendsgerning, kan være en rekreation for kamera i 1840 bryllup af dronning Victoria til prins Albert. Men i de tidlige dage af fotografering, de fleste par på mere ydmyge midler ikke hyre en fotograf til at registrere sig selve brylluppet. Indtil sidste halvdel af det 19. århundrede, har de fleste mennesker ikke udgør formelle bryllupsbilleder under brylluppet. Snarere kan de stille op til et formelt foto i deres bedste tøj før eller efter et bryllup. I slutningen af ​​1860’erne, flere par begyndte poserer på deres bryllup tøj eller undertiden hyret en fotograf til at komme til bryllup mødested.

Læs mere om planlægning af brylluppet her.

Bryllupsfotografering over tid

På grund af karakteren af ​​de voluminøse udstyr og belysning spørgsmål, bryllupsfotografering var stort set et studie praksis for de fleste af slutningen af ​​det 19. århundrede. Over tid, teknologi forbedret, men mange par måske stadig kun stille op til et enkelt bryllup portræt. Bryllup album begyndte at blive mere almindeligt i retning 1880’erne, og fotografen vil sommetider omfatte bryllupsfest i fotografierne. Ofte bryllup gaver ville blive lagt ud og registreres i fotografierne så godt.

Et nygift par

Et nygift par står foran en kirke og deres bryllup fotograf. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede, farveoptagelser blev tilgængelige, men var stadig upålidelige og dyre, så de fleste bryllupsfotografering var stadig praktiseres i sort og hvid. Begrebet indfange brylluppet “begivenhed” opstod efter Anden Verdenskrig. Brug filmrulle teknologi og forbedrede belysning teknikker til rådighed med opfindelsen af ​​den kompakte flash pære, ville fotografer ofte dukke op på et bryllup og forsøge at sælge fotos senere. På trods af de indledende lav kvalitet fotografier, der ofte resulterede, konkurrencen tvang studio fotografer til at begynde at arbejde på stedet.

Brug for en professionel bryllupsfotograf?

En moderne bryllupsfotograf

I første omgang kan professionelle studio fotografer bringe en masse pladskrævende udstyr, hvilket begrænser deres evne til at optage hele begivenheden. Selv “oprigtige” billeder blev oftere iscenesat efter ceremonien. I 1970’erne, den mere moderne tilgang til indspilning af hele bryllup begivenhed begyndte at udvikle sig til den praksis, som vi kender den i dag, herunder en mere “Dokumentar fotografering” stil af fotografering.

Under filmens æra

Under filmens æra, fotografer begunstiget farve negativ film og mellemstore format kameraer, især ved Hasselblad. I dag er mange flere bryllupper fotograferet med digitale SLR-kameraer som den digitale bekvemmelighed giver hurtig detektering af belysning fejl og giver kreative tilgange til at blive revideret med det samme.

På trods af denne tendens, nogle fotografer fortsætter med at skyde med film, som de foretrækker filmen æstetiske, og andre er af den opfattelse, at negative film indfanger flere oplysninger end digital teknologi, og har mindre margin for eksponering fejl. Bestemt rigtigt i nogle tilfælde, skal det bemærkes, at eksponering breddegrad ligger i et kamera native Raw billedformat (som giver mulighed for mere under- og overeksponering end JPEG) varierer fra producent til producent. Alle former for RAW har en grad af eksponering breddegrad som overstiger slide film – som digital capture er almindeligt sammenlignes.

Teknologien har udviklet sig med brugen af ​​fjerntliggende udløsere og flash synkronisering. Bryllup fotografer er nu i stand rejse let og alligevel har evnen til at bruge kreativ belysning.