Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf med masser kreativitet

Den kreative bryllupsfotograf – Ja det skriver vi allesammen. Men hvad er det egentlig der ligger bagved en kreativ fotograf? For os er kreativitet noget vi dyrker. Vi laver billeder fordi vi ikke kan lade være. Men vi laver ikke bare billeder, men billeder med indhold og med fokus på bestemte detaljer eller historier. Vi vil gerne have at billedet fortæller en historie. En historie om f.eks brudeparrets store dag. Eller en historie om hvordan brudekjolen gik fra design til produktion osv.

Bryllupsbilleder kan ikke tages om. De skal i kassen i første forsøg!

Bryllupsfotograf

Hvad laver en bryllupsfotograf?

En bryllupsfotograf fotograferer bryllupper. Men hver fotograf har sin egen stil, og derfor er der også stor forskel på billedestil og kreativitet, samt det tekniske niveau. Nogle registrer dagen, andre fanger stemningen og følelserne. Det er en af livets største dage og sådan en dag er fyldt med masser af følelser og kærlighed. Derfor bør i hyre en bryllupsfotograf, der ikke blot registrere dagen, men faktisk forsøger at fange de mange store øjeblikke på en måde så ærligheden og kærligheden står tydeligt i billederne bagefter. Det skulle jo gerne ende med at være bryllupsfotos, man faktisk gider kigge på i mange år efter brylluppet.

Bryllupsbilleder Jeres historie.

Historien bag bryllupsbilledet

Bryllupsbilledet har eksisteret i Danmark igennem mere end 150 år. Bryllupsbilledet har bevæget sig meget fra at være meget opstillede og fotostudio agtig til kraftfulde, dynamiske billeder udendørs med masser af personlighed og kant. Idag hyres en bryllupsfotograf ind på grund af sin billedstil og ikke på grund af sin titel. Er du ikke god nok, laver billeder, der er spændende nok, er du simpelthen yt i dagens meget pressede bryllupsfotomarked.

Har I en drøm om at jeres bryllupsbilleder bliver stemningsfyldte og stilfulde?

Bryllupsfotografering i Jylland, på Sjælland og Fyn

Som professionelle og kreative bryllupsfotografer, leverer vi som alle andre seriøse fotografer bryllupsfotografering i Jylland, på Sjælland og Fyn. Vi har lavet mange forskellige slags bryllupper over hele landet. Lige fra billeder i det lokale og hyggelige forsamlingshus til de store prangende slotsbryllupper. Vi arbejder til daglig udover jobbet, som bryllupsfotograf, også med reklamefoto, portrætfoto, erhvervsfoto, kunstfoto, modefoto, boudoir foto og andre fotografiske opgaver.

Det er en stor beslutning at vælge en bryllupsfotograf

Fotograf til bryllup på den fede måde

Vi hører tit fra de brudepar vi har fotograferet at vil er fotografer ved bryllupperne på den fede måde. Vi hører at vi er gode til at blende ind og arbejde mere som fluerne på væggen, men alligvel fanger en masse gode øjeblikke og en masse dejlige følelser. Vi tænker det måske hænger sammen med, vi selv har en ide om hvordan vi selv gerne vil portrætteres og derfor tager det ret så seriøst med både poseringer, lyslægning, vejrforhold, flash samt kameraindstillinger osv. Vi elsker bryllupper og vil hellere end gerne lave mange flere bryllupper hele året rundt i Danmark.

Bryllupsbilleder kan ikke laves om

Heldagsfotografering giver bare en bedre historie

Vælger i at få en bryllupsfotograf til at dække hele dagen ved jeres bryllup, er chancen for at fotoserien bliver god bare så meget større. Der er god tid og fotografen har mulighed for at fange mange flere stemningsbilleder fra lokationerne og forberedelsen. Når man holder sit bryllup er der masser af ting der skal tages hensyn til bryllupsplanlægningen. Ting som brudekjole, vielsesringe, bryllupsfest, bryllupstransport, pynt i kirken, pynt ved bryllupsreceptionen, bryllupskagen, brudebuketten og meget andet. Men husk på! Efter brylluppet er overstået er der kun 2 fysiske minder tilbage. Det er vielsesringene og bryllupsbillederne. Tænk jer derfor godt om før i vælger heldagsfotograferingen fra.

Vi fanger historien om jeres store dag – Alle de vigtige øjeblikke‎

Historien om kærlighedsforholdet mellem Gud og mennesker

Bibelen er i grunden en stor fortælling om et kærlighedsforhold, nemlig det kærlighedsforhold, der eksisterer mellem Gud og mennesker. Derfor bruges flere steder i Bibelen også bryllupsbilledet som et billede på forholdet mellem Gud og hans folk. Gud sammenlignes med en trofast og kærlig ægtemand, der længes efter at være sammen med sin brud. Husk at kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag.  Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.

“Bær hinandens byrder, således opfylder I Kristi lov”

Velkommen hos os. Vi brænder for det vi laver og vi laver altid et solidt og godt produkt i med garanti vil være tilfredse med når i modtager det.

De bedste bryllupsbilleder fra Sjælland, Jylland og Fyn

Klik rundt på vores hjemmeside og se nogle af de bedste bryllupsbilleder fra Sjælland, Jylland og Fyn igennem de sidste 4-5 år. Vi har lavet bryllupsbilleder for danske brudepar over det meste af landet. Vi har fotograferet ved slotsbryllupper, til bryllupsmesser, i gamle herregårde, nedlagte fabrikker, på havne, i skove, ved søer og ved stranden. Der er masser af super interessante lokationer i Danmark, når det kommer til kreativ bryllupsfotografering og vi ved hvor mange af de gode lokationer kan findes.